Categorie Pantofi de femeie

Duhul Espadrille: Chloé este la modă și în duel
Pantofi de femeie

Duhul Espadrille: Chloé este la modă și în duel

Se pare că Chloé este firma care este la modă și toată lumea vrea să-și poarte hainele. Și dacă săptămâna trecută strada se ducea cu una dintre fabuloasele sale rochii vaporoase pline de culoare, astăzi duelul se concentrează pe picioare și pe încălțămintea sa vedetă pentru acest sezon de primăvară-vară 2016. Spadrilele din piele de căprioară bej cu platformă esparto îmbrăcă picioarele celor mai elegante.

Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Bine ați venit în viitor: Camper prezintă o nouă campanie pentru acest sezon care promite să-i surprindă pe toți fanii săi

Camper este una dintre acele firme de încălțăminte care, încă de la înființare - a oricui a făcut indiferent de fiecare dată: design-urile și ideile sale inovatoare (adesea atingând nebunia) au făcut-o una dintre cele mai originale mărci din sector. Pentru noua campanie a acestui sezon toamnă-iarnă 2019/2020, directorul său creativ, Romain Kremer, prezintă un univers tehnologic în care linia care separă oamenii și mașinile este aproape imperceptibilă.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Acești pantofi vor ușura reîntoarcerea la muncă: sunt confortabili și foarte șic

Cât de greu ne întoarcem la muncă! Dar sfârșitele bune, vacanțele s-au terminat și trebuie să vă gândiți la noile rutine. În plus, întoarcerea lui septembrie aduce și lucruri bune, cum ar fi lansarea a ceva dintr-un nou sezon. Putem începe cu pantofi, cu un stil cochet și confortabil, care nu ne face mai complicați nici măcar să ne întoarcem la birou.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Clonat și prins: te va costa să diferențiezi cizmele de gleznă Louis Vuitton laureate de cele noi de Uterqüe

Uneori, clonele de modă sunt doar simple inspirații, alteori, în schimb, clona este atât de precisă încât costă diferențierea originalului de cea adevărată. Iată unde ne aflăm astăzi: Uterqüe a căzut pentru farmecele swag-ului Laureate de Louis Vuitton și a decis să creeze o versiune cât mai exactă pentru toți fanii casei franceze, cu buget.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Sandalele cu toc larg sunt întotdeauna un succes total: confortabil și elegant

Suntem înaintea sandalelor definitive de vară? Probabil. Dacă nu vrei să renunți la tocuri bune vara, dar urăști pantofii care îți spulbește picioarele, sandalele cu toc larg sunt obligatoriu să arăți elegant și confortabil în această vară. Sandalele cu toc larg cu rochii de vară Rochiile cu flori pe care nu le decolăm toată vara arată și mai mult cu sandale cu toc larg frumos.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Zara are cizmele și cizmele de culori ale noului sezon perfect pentru a-ți clarifica toate privirile

Culoarea invadează noua colecție de încălțăminte Zara. Cizme și cizme cu tonuri atrăgătoare, perfecte pentru a-ți clarifica toate privirile și a da o notă de culoare întunericului toamnă-iarnă 2019/2020. Fuchsia, verde, albastru, muștar, alb, roșu, auriu ... toate culorile sunt binevenite în acest sezon. Zara este angajată în modele din anii șaizeci, modele rotunde, piele și propuneri de cowboy, tendința care este noul sezon.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Sandale vara 2019: toate tendințele care mănâncă. Vei dori unul dintre fiecare

Sandalele sunt marii aliați de look-uri de vară. Confortabil și frumos, soiul este atât de larg încât există modele pentru toate gusturile. Pentru a merge la ultimul și a obține sandalele cu tendințe din sezonul de vară 2019, indică modelele care măturează. Sandale cu lopată dacă renunți la călcâi, la întoarcerea modelelor platformei dacă vrei să mergi confortabil, dar cu un centimetru sau mai mulți, călcâiul de vertij pentru ocazii speciale la modelele metalice și tipul de vinil pentru cei mai îndrăzneți.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Nike, Adidas, Puma, Gucci ... 19 noi modele de adidași care sosesc în toamna acestui an, dispuși să reușească

La întoarcerea din vacanța de vară, este treaba ta să treci în revistă tendințele rentré-ului și aspectul de avangardă al invitaților săptămânii modei, pentru a avea fotografia cu ce ne așteaptă acest nou sezon. Dar trebuie să mărturisesc că am petrecut mai multe sezoane în care să mă apuc de o compilare a probei de noi în adidași mi se pare dezvăluitor.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Sandale Esparto pentru a purta 24 de ore în lunile zile de vară

Sandalele Esparto sunt cei mai buni aliați ai verii. Modele confortabile și frumoase pentru a ne completa aspectul de vară, care ne ridică câțiva centimetri și sunt, de asemenea, ușor de combinat dacă optăm pentru culori neutre sau metalice. Sandalele esparto pot fi găsite tip tip pană, cu platformă pentru stiluri mai casual și chiar modele cu tocuri, dacă doriți să pariați pe un stil de stradă diferit.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Nunta, pentru oras sau pentru plaja: sandalele de argint iti vor rezolva toate aspectele de vara

Dacă vrei să adaugi strălucire look-urilor tale de vară nu ai nevoie de nimic altceva decât sandale argintii care devin adevărații protagoniști ai stilului tău. Plată pentru a duce la plajă și cu tocuri pentru ținutele tale urbane sau de petrecere, aceste sandale pot oferi foarte mult joc vara. Sandale de argint pentru oraș Stilurile dvs. urbane se vor schimba radical datorită sandalelor argintii care vă transformă aspectul.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Nouă sandale aurii pentru a purta și a lovi mereu, indiferent de stilul tău

Cine îți spune că sandalele aurii nu se încadrează în dulapul tău este pentru că nu știi varietatea de opțiuni care există. Acest pantof a obținut titlul de sandale de vară, cu nouă modele diferite care se adaptează tuturor stilurilor. De la modele plate care îți ridică aspectul plajos și fără efort, până la propuneri foarte pline de farmec, care te vor face cel mai bun oaspete posibil.
Citeşte Mai Mult
Pantofi de femeie

Cele șase tipuri de sandale cu toc pe care le puteți lua la petrecerile dvs. pentru a lăsa clar că sunteți cei zece invitați

Există încă multe nopți de vară în care să oferi totul până în zori. Și acestea sunt cele mai bune, în aer liber, fără a fi nevoie să lucreze a doua zi și cu cele mai faine aspecte împotriva culorii anului. Desigur, sandalele nu pot lipsi din această ecuație, cu cinci propuneri de călcâie și una fără toc pentru a arde petrecerea fără a se opri să danseze.
Citeşte Mai Mult